Resipi Pizza Simple

Inspirasi Internet:
Piza Simple, Senang & Sedap
  1. Rebus Sosej & Ketam Fillet
  2. Sapu sos atas roti, letak cheese, ketam, layer lagi dgn cheese, sosej,layer lagi dgn cheese. (Suka hati nak berapa layer tapi make sure bawah dan atas sekali adalah cheese ye. Setiap bijik benda semua tersentuh cheese. Supaya topping tak tercabut atau terlerai).
  3. (Dalam toster oven 9minit je.
  4. Siap!!!
*resipi ni sangat ringkas..pakai apa yg ada kat rumah. Korang boleh la tambah isi ayam..capsicum dan sebagainya untuk menjadikannya lebih sihat. Selamat mencuba. Anak-anak pasti suka*
Nak beli barang baby? Layari www.markassikecil.com.my untuk pelbagai keperluan dan barangan berkaitan bayi dan anak kecil.
Share

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *