Monkey Balancing Counting Game

Permainan ini mengajar asas mengira dan memulakan kemahiran matematik dengan pelbagai peringkat. Pembelajaran Interaktif: Imbangan Monyet sesuai untuk kanak-kanak berumur 5 tahun ke atas dan merupakan alat pengajaran yang ideal untuk ibu bapa, keluarga dan guru dalam keluarga, sekolah, tadika dan tutorial untuk menggalakkan dan meningkatkan pembelajaran dengan pelbagai dimensi.

Permainan ini mudah untuk dipasang dan mudah dipelajari oleh anak-anak dan keluarga. Set mainan 65-piece ini termasuk: 19 monyet, 1-10 angka, 30 kad dua sisi, skala monyet, pangkalan, 2 piring dacing dan booklet arahan yang mudah dibaca.

Permainan pendidikan: Keseimbangan monyet meningkatkan memori, menggalakkan permainan interaktif, dan membantu mengembangkan kemahiran motor halus. Grafik yang menarik dan reka bentuk berwarna-warni menarik perhatian seluruh keluarga.

Spesifikasi:

Bahan: plastik

Saiz: 17 x 34cm

Berat: 632g

Pakej termasuk: 1 Set Mainan Monkey Balancing Counting Game

Harga: Rm52/set

Pos: RM10 Sem, RM15 SS

 

Berminat? Klik saja mana-mana saluran berikut:

 

Literacy Fun Read & Learn Game

Harga: RM22

Permainan yang menyeronokkan yang membantu mengasah kemahiran bahasa dan mengeja perkataan Sesuai untuk kanak-kanak 3 tahun ke atas Mempunyai 2 tahap kesukaran Penyertaan orang dewasa adalah perlu untuk memantau pemain kanak-kanak Melatih pengecaman objek, huruf dan perkataan Belajar menumpukan perhatian, mengambil giliran dan berkongsi Saiz: 24 x 21.5 x 4.5cm Kandungan set: 1 papan permainan, 60 keping kad bercetak depan & belakang, 52 huruf

 

Berminat? Klik saja mana-mana saluran berikut:

 

Dino Fossil Kit

Si kecil sukakan dinosaur? Raikan minat mereka dengan aktiviti yang meransang skil motorik mereka???? Pasti si kecil sangat berbangga dan gembira dapat ‘menggali’ sendiri rangka fossil dinosaur mereka ???????????????? . Harga: RM10/set RM18/2set Setiap set mengandungi: 1x berus 1x pahat 1x blok tanah beserta rangka fossil didalamnya *jenis rangka dinosaur adalah rawak. Tidak dapat dipilih dan ianya misteri ☺

 

Berminat? Klik saja mana-mana saluran berikut:

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *