Bobita Gen2 SSC – Baby Carrier terlengkap di dunia?

[Terlengkap di dunia]
.
Bobita Gen2 SSC antara baby carrier yang terlengkap di dunia. Wah… biar betul? ?
.
✔Bobita ada 3D-Mesh (jaring). Jadi anak lebih sejuk kerana ada pengaliran udara – tak semua SSC ada mesh tau.

✔Bobita guna buckle Duraflex bertaraf military dengan 3-point lock system yang berketahanan beban sehingga 20kg – boleh google brand apa lagi yang guna buckle macam ni. Tak banyak.

✔Bobita ada panel cover bercorak yang boleh ditukar-tukar coraknya. Menarik bukan? Ia adalah yang pertama di dunia. Tak ada jenama lain yang boleh tukar-tukar corak macam ni. Satu carrier, puluhan corak boleh anda ganti setiap hari (anda boleh beli panel cover secara berasingan). Orang ingat anda ada banyak carrier, tapi sebenarnya satu aje.

✔Bobita diperbuat dari material 100% cotton yang lembut, mesra bayi, tak panas – kainnya bukan kain biasa-biasa yg kita boleh jumpa di Kamdar tu ok?

✔Bobita ada purse strap. Apa tu? Ia adalah ‘pembantu’ ibu-ibu untuk mengekalkan beg tangan untuk kekal di bahu, jadi taklah beg tangan asyik nak tergelongsor jatuh.

✔Bobita ada foot rest. Bila kaki anak dah semakin panjang, bolehlah guna agar anak sentiasa berada dalam posisi yang selesa dan selamat.

✔Bobita ada sleeping hood. Bila anak tidur, kepala anak akan disokong penuh oleh sleep hood – jangan terkejut, bukan semua baby carrier ada sleeping hood.

✔Bobita ada mesh bag (beg jaring). Ia bukan sahaja untuk penyimpanan, malah ia berfungsi ketika untuk mencuci carrier menggunakan mesin basuh – baguskan?

✔Bobita ada teething / drool pad sendiri. Tak semua jenama ada teething / droolpad. Jadi anda tak perlu bersusah payah mencari teething / droolpad lain.

✔Bobita ada toddler extender. Jadi anda tak perlu fikir tentang nak beli carrier saiz toddler pula apabila anak semakin besar. Anda cuma perlu beli toddler extender ini sahaja. Sekelip mata carrier yang bersaiz standard telah menjadi toddler size. Jimat bukan? Ia sangat mesra ekonomi kerana boleh digunakan seawal anak berumur 4bulan hingga tiada had umur asalkan anak anda tidak melebihi 20kg. Berat anda berapa pun tak kesah..hehe 😉
.
Jadi jika anda masih tercari-cari baby carrier manakah yang patut anda beli di dunia ni? Tak lain dan tidak bukan, Bobita Gen2 SSC lah jawapannya.
.
Harga? Tak semahal handphone anda yang beratus-ratus ringgit malah mungkin mencecah ribuan ringgit…tak semahal kos makan sebulan pun. Tapi Bobita hanya perlu dibeli sekali untuk seumur hidup. Dari anak pertama mungkin hingga ke sepuluh pun boleh pakai lagi. Insyaallah.
.
Dari RM249 anda boleh dapatkannya. Ini normal price. Mana tahu anda bernasib baik, dapat harga promo, ia mungkin boleh jadi lebih murah daripada itu…mungkin…mungkin… tapi RM249 tu memang dah murah dah dibandingkan dengan segala kelebihan Bobita ni. Banyak lagi brand lain yang takda pun lengkap macam ni tapi harga jauh lebih mahal. Tak percaya? Bolehlah google Range harga baby carrier di Malaysia.
.
Jangan ragu, jangan malu. PM/WhatsApp kami di ?0102314714 untuk sebarang pertanyaan okey? Untuk kemudahan anda dan keselesaan anak bersama 😉

Share

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *