Ramai yang suka barangan IKEA, tapi IKEA ni cuma satu aje kat Malaysia ni. Akan dibuka satu lagi cawangan, tu pun masih di area Lembah Klang. Bagi orang-orang yang di negeri lain macam mana nak beli? IKEA tak buat online shopping. Kita kena pergi beli sendiri. Takkan nak beli sudip murah IKEA yang harga RM1.90 untuk satu set tu nak pergi jauh-jauh bayar tol,bayar minyak semua. Tak berbaloi kan? KINI ADA SOLUSI. KITA BOLEH BELI BARANGAN IKEA SECARA ONLINE DENGAN SERVIS YANG DITAWARKAN OLEH Ikea Deco by Ayla’s Closet. Anda bagitau aje barang Ikea mana yang anda mahu, personal shopper ini akan belikan dan poskan kepada anda. Barang akan terus sampai ke rumah anda. Mudahkan? Anda cuma perlu bayar kos pengeposan dan sedikit servis charge 🙂
Ini contoh quotation bagi pembelian barang Ikea seperti gambar-gambar di atas. Set sudip dan bekas warna warni 😉
Ini dia page nya: Ikea Deco by Ayla’s Closet. Tengok tu, very responsive to messages. Jadi jangan segan silu PM aje page jika anda nak beli barang IKEA.
Macam-macam ada. Semua barang Ikea ada.
Anda mahu apa, asalkan barang ikea, Ikea Deco by Ayla’s Closet boleh dapatkan untuk anda.
Pinggan mangkuk cawan gelas Ikea yang pelbagai.
Nak beli pembuat Aiskrim pun boleh 🙂
JADI TUNGGU APA LAGI. 
JOM DAPATKAN BARANGAN IKEA SECARA ONLINE DARI 
Nak WharsApp owner page terus pun boleh +60123514393 🙂
Nak beli barang baby? Layari www.markassikecil.com.my untuk pelbagai keperluan dan barangan berkaitan bayi dan anak kecil.

 

Share

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *