BOBITA NURSING COVER

BOBITA NURSING COVER

“Kini mudah menyusu di mana saja walau tanpa baju menyusu”

“Tak susah dah nak menyusu walau di rumah orang, restoran atau shopping mall”.

“Nak mengepam di pejabat pun tak perlu cari tempat tersorok dah. Pam aje di tempat sendiri”

Mudahkan dengan Bobita Nursing Cover ni 🙂

Disertakan beg untuk penyimpanan juga 🙂

Kain dari high grade cotton. Cantik-cantik pulak tu 😉

Bobita® Nursing Cover dilengkapi dengan lengkungan elasstik (boning) di bahagian atas, membolehkan Ibu tetap dapat melihat Si Kecil ketika menyusui dan menjaga edaran udara untuk nafas bayi.

Keunggulan Bobita® Nursing Cover:

• Dibuat dari kain cotton pada 2 sisi, iaitu sisi luar dan dalam, membolehkan ia dipakai di kedua-dia bahagian

• Terdapat lengkungan elastik (boning) di leher untuk melihat bayi pada ketika menyusu

• Terdapat tali leher yang dapat diubah panjang pendeknya

• Ukuran besar, jadi bahagian dada ibu boleh tertutup seluruhnya ketika menyusu

• Selesa dan bayi dapat bernafas dengan lega

• Boleh dicuci dengan mesin basuh

• Multi fungsi: boleh digunakan sebagai penutup ketika menyusu, selimut, dan juga pelindung kulit bayi dari sinar ultra violet yang dipancarkan matahari

• Dilengkapi dengan beg kecil memudahkan untuk dibawa kemana-mana Spesifikasi:

• Bahan: Cotton

• Ukuran: 90 cm x 75 cm .

Harga cuma RM35 ????  PM/WhatsApp ????0102314714 okey~

Berminat untuk memilikinya? Hanya klik mana-mana saluran berikut:

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *