Baju Batik Ibu Ayah (Batik Couple)

Batik Couple bercorak cantik, berkualiti dengan harga yang sangat berbaloi tau.

So, siapa kata nak hensem dan cantik tu susah sangat???

Kami hadirkan Batik Couple dengan corak yang lawa dan menarik untuk anda…????????????????????????

Gerenti terus nampak hensem dan cantik ????????????

Ada beberapa alasan memilih Batik Couple Kami :
1. Material kain yg sejuk dan tak panas
2. Bercorak tradisional moden kontemporari
3. Jahitan kemas dengan corak yg tidak terputus.
4. Murah namun berkualiti mahal.
5. Ditempah khas dengan design custom!
6. Design baju perempuan yg sesuai untuk ibu menyusu (ada zip panjang kat depan)
7. Design baju yang patuh syari’ah.
8. Sangat sesuai untuk Beraya dan pegi kenduri atau sebarang majlis bersama pasangan.
9. Sesuai juga dipakai untuk urusan rasmi dan santai ????????
10. Ada pilihan saiz untuk badan orang Malaysia:Baju lelaki: M, L, XL, XXL
Baju perempuan: M, L, XL, XXL

Blouse wanita ‘patuh shariah’. Labuh melepas punggung, lengan panjang penuh hingga pergelangan tangan, cutting loose. Material pula sejuk & selesa (cotton linen). Sesuai untuk ibu-ibu yang menyusu sebab zipnya di depan. Harga pulak hanya RM69 sehelai…corak cantik-cantik pulak tu. Nak pakai masa hari raya boleh, pergi kenduri boleh, jalan-jalan kat mall boleh, pergi kerja pun boleh…

Ini harga Ikhlas Terus Terang dari kami:
1. Baju Batik Lelaki RM49 sahaja ???????? (excluded postage)
2. Baju Batik Perempuan RM69 sahaja????????(excluded postage)

Pos: Sem RM8, SS RM15

Owh hei nanti jap…ada Promosi Ramadhan ini:

Beli 2 helai (Baju lelaki 2 helai atau baju perempuan) FREE POSTAGE! Haa dah boleh jimat sehingga RM15 tu????

Kalau beli SEPASANG hanya RM110 sahaja tau, lepastu dapat FREE POSTAGE lagi tu…
(Jimat puluh-puluh ringgit dah tu ????)
.
Tunggu apalagi???? bila lagi nak melawa dan sedondon dengan pasangan??? tak kan nak tunggu sampai habis kot????????????

Berminat? Klik saja mana-mana saluran berikut:

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *