Di Markas Si Kecil semua pelanggan yang telah berdaftar menjadi ‘member’ di laman web ini secara tidak langsung automatik layak menjadi ‘DROPSHIPPER‘ secara PERCUMA!

Sebagai ‘member’ ibu bapa semua secara automatik akan mendapat potongan harga untuk semua barangan (ratusan barangan!) walaupun pembelian adalah untuk kegunaan peribadi, bukan untuk jualan.

Dengan potongan harga ini juga anda boleh menjadi agen dropship kami secara automatik. Disamping dapat membeli dengan harga yang lebih murah, ibu bapa juga dapat menjana pendapatan di Markas Si Kecil. Menarik kan?

VIP DROPSHIPPER
Selain itu, kami juga membuka peluang untuk menjadi ‘VIP DROPSHIPPER’ untuk ibu bapa yang lebih serius untuk menjana pendapatan melalui jualan dropship bersama kami!

Sebagai ‘VIP DROPSHIPPER’ kami akan beri bimbingan tentang cara membuat posting iklan, mempromosi barangan secara ‘softselling’, copywriting dan pelbagai lagi melalui support group yang disediakan.

Dengan margin yang lebih besar untuk setiap barangan, anda boleh memilih untuk menjadi ‘VIP DROPSHIPPER’ Markas Si Kecil melalui salah satu dari dua(2) cara berikut:

(1) BUAT PEMBELIAN DENGAN NILAI MINIMA RM200

Anda boleh membuat pembelian dalam satu ‘check-out’ dengan total nilai barangan minima RM200. Setelah itu anda akan ditawarkan secara automatik untuk menjadi ‘VIP DROPSHIPPER’ kami.

(2) BELI KEAHLIAN ‘VIP DROPSHIPPER’ DENGAN HANYA RM50!

Anda boleh terus secara automatik menjadi VIP DROPSHIPPER dengan hanya membeli keahlian dengan harga sahaja RM50 untuk seumur hidup. Ia satu modal yang cukup rendah berbanding keuntungan dan manfaat yang bakal diterima sebagai VIP DROPSHIPPER di Markas Si Kecil.

Marilah bersama-sama kami dalam menyebarkan manfaat buat ibu bapa dengan anak kecil di Malaysia disamping menjana pendapatan dengan cara paling mudah, tanpa risiko kerugian. Insyaallah.

Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami pada bila-bila masa dengan mengisi borang pertanyaan atau whatsapp terus kepada kami (klik pada nombor) : 01116908191

Share