In stock

Batik Couple Ibu Ayah (Cuwiri)

Nak bagi tahu ni, ada 8 daripada 9 orang bersetuju mengatakan bertambah hensem dan cantik selepas memakai Batik Couple kami ????????????

RM49.00

Batik Couple bercorak cantik, berkualiti dengan harga yang sangat berbaloi tau.

So, siapa kata nak hensem dan cantik tu susah sangat???

Kami hadirkan Batik Couple dengan corak yang lawa dan menarik untuk anda…????????????????????????

Gerenti terus nampak hensem dan cantik ????????????

Ada beberapa alasan memilih Batik Couple Kami :
1. Material kain yg sejuk dan tak panas
2. Bercorak tradisional moden kontemporari
3. Jahitan kemas dengan corak yg tidak terputus.
4. Murah namun berkualiti mahal.
5. Ditempah khas dengan design custom!
6. Design baju perempuan yg sesuai untuk ibu menyusu (ada zip panjang kat depan)
7. Design baju yang patuh syari’ah.
8. Sangat sesuai untuk Beraya dan pegi kenduri atau sebarang majlis bersama pasangan.
9. Sesuai juga dipakai untuk urusan rasmi dan santai ????????
10. Ada pilihan saiz untuk badan orang Malaysia:Baju lelaki: M, L, XL, XXL
Baju perempuan: M, L, XL, XXL

Ini harga Ikhlas Terus Terang dari kami:
1. Baju Batik Lelaki RM49 sahaja ???????? (excluded postage)
2. Baju Batik Perempuan RM69 sahaja????????(excluded postage)

Pos: Sem RM8, SS RM15

Owh hei nanti jap…ada Promosi Ramadhan ini:

Beli 2helai (Baju lelaki 2 helai atau baju perempuan) FREE POSTAGE! Haa dah boleh jimat sehingga RM15 tu????

Kalau beli SEPASANG hanya RM110 sahaja tau, lepastu dapat FREE POSTAGE lagi tu…
(Jimat puluh-puluh ringgit dah tu ????)
.
Tunggu apalagi????bila lagi nak melawa dan sedondon dengan pasangan???tak kan nak tunggu sampai habis kot????????????

Type

Kemeja Lelaki, Blouse Labuh Wanita, Sepasang Kemeja + Blouse Labuh

Saiz

M, L, XL, XXL

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.